Створено карту інтенсивності електромагнітного випромінювання та рівня радіації міста Тернополя

Лабораторія Технологічних Інновацій (ЛТІ) спільно з компанією “МагнетікВан Муніципальні Технології” створили електронну карту, яка відображає інтенсивність електромагнітного випромінювання та рівень радіації у місті Тернополі. На інтерактивній карті позначено понад 120 пунктів вимірювання електромагнітного випромінювання та рівня радіації в різних громадських місцях міста Тернополя (парки, сквери тощо) станом на 03.2021р.
Згідно дослідження, здійсненого Лабораторією Технологічних Інновацій, практично всі вимірювання показують нормальний радіаційний фон, проте в центральній частині міста відзначаються об’єкти з підвищеним рівнем радіації та електромагнітного випромінювання.
Електромагнітне випромінювання є одним з найпотужніших чинників, які негативно впливають на організм людини на сьогоднішній момент. Це пояснюється його фактично цілодобовим впливом і стрімким зростанням.
Надалі Лабораторія Технологічних Інновацій слідкуватиме за динамікою зміни рівня електромагнітного випромінювання та радіації в місті.
Ознайомитися з інтерактивною картою можна за посиланням.

https://bit.ly/2TlzYg4

Comments are closed.
Коротка інформація

[contact-form-7 id=”10714″ title=”Форма партнерства”]

 

×