Продовження роботи над геоінформаційною системою містобудівного кадастру Хмельницької області

ТОВ “МагнетікВан Муніципальні Технології” продовжує роботу над геоінформаційною системою містобудівного кадастру Хмельницької області.
ГІС-спеціалісти вже приступили до роботи над геопорталом районного та місцевого рівня Хмельницької області.

Нагадаємо, що офіційна презентація геопорталу обласного рівня відбулася 23 лютого 2021 року.
На сьогоднішній час Геопортал містобудівного кадастру Хмельницької області включає Схему планування території області, а саме: План сучасного використання території, Проектний план, Схему транспортних шляхів та інфраструктури, доріг міжнародного, національного та регіонального значення, Схему магістральних трубопроводів, Схему електропостачання, Схему природно-техногенної небезпеки, Схему розташування об’єктів культурної спадщини, публічну кадастрову карту та Стан затвердження містобудівної документації Хмельницької області.

Ресурс побудований таким чином, що дозволяє масштабуватись до районного та місцевого рівнів, а також доповнювати наявні картографічні дані.

Для ознайомлення з Геопорталом містобудівного кадастру Хмельницької області, перейдіть за посиланням: https://mbk.adm-km.gov.ua/portal/home/

Для отримання консультації щодо впровадження геоінформаційної системи для Вашого міста, просимо звертатись за номером телефону: +38 0949749213, е-mail: contact@magneticonemt.com

Comments are closed.
Коротка інформація

[contact-form-7 id=”10714″ title=”Форма партнерства”]

 

×