Презентація ГІС управління відходами на заході «Хмельниччина йде на чистоту», 17.06.2021 року

Презентація геоінформаційної системи

17.06.2021 року пройшла перша частина дводенного заходу “Хмельниччина йде на чистоту” за ініціативи Голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк для обміну досвідом, розробкою та впровадженням регіональних проектів з управління відходами.

На презентації були присутніми більше ніж 100 учасників з різних територіальних громад Хмельницької області.

Компанія МагнетікВан Муніципальні Технології теж взяла участь у цьому заході.

ВД Компанії Володимир Подобівський у своїй доповіді зосередив увагу навколо інструментальної проблеми щодо візуалізації даних про територіальні громади. 
Зокрема, було презентовано впроваджені продукти Компанії, в тому числі Геопортал містобудівного кадастру Хмельницької області та рішення для управління відходами – геоінформаційну систему управління  твердими побутовими відходами. Особливу увагу у цьому блоці доповіді Володимир Подобівський звернув на те, як, використовуючи сучасні геоінформаційні технології, можна побудувати додаток для позначення полігонів, місць збору сміття  та всієї інфраструктури, що відповідає за раціональне використання відходів.

Дякуємо всім організаторам та учасникам заходу за презентовані рішення, цікаві питання та активну громадську роботу!

Детальніша інформація про геоінформаційні системи розміщена на нашому сайті: https://magneticonemt.com

При виникненні запитань щодо впровадження геоінформаційної системи для Вашого населеного пункту, просимо звертатися за тел.:  +38 094 974 92 13, e-mail: contact@magneticonemt.com

Comments are closed.
Коротка інформація

[contact-form-7 id=”10714″ title=”Форма партнерства”]

 

×