Презентація Геоінформаційної системи містобудівного кадастру Чортківської міської територіальної громади

Презентація геоінформаційної системи

13 липня 2021 року в м. Чорткові відбулася презентація Геоінформаційної системи  містобудівного кадастру Чортківської громади, яку провела компанія «МагнетікВан Муніципальні Технології» за сприяння Чортківської міської ради.

На початку заходу з привітальною промовою виступив секретар Чортківської міської ради Дзиндра Ярослав Петрович і наголосив на важливості йти в ногу з часом та  приймати нові технологічні рішення для розвитку громади.

Нагадаємо, що у квітні цього року між ТОВ “МагнетікВан Муніципальні технології” та Чортківською міською радою було підписано низку договорів про постачання серверного та програмного забезпечення і про наповнення бази геопорталу містобудівного кадастру.


Власне презентацію Геоінформаційної системи містобудівного кадастру Чортківської громади провів виконавчий директор ТОВ “МагнетікВан Муніципальні технології” Володимир Подобівський. Спікер наголосив, що презентований ресурс дозволить більш ефективно проводити діяльність працівників відділу містобудування та архітектури. Володимир Подобівський також звернув увагу на необхідність нанесення геопросторових даних на карту відповідно до закону “Про національну інфраструктуру геопросторових даних”, який набув чинності з 1 січня 2021 року.

Спікер детально розповів про вже доступні ресурси, які містить Геоінформаційна система містобудівного кадастру Чортківської міської територіальної громади на даний час: Генеральний план, План існуючого використання території, Схема вулично-дорожньої мережі міського та зовнішнього транспорту, Адресний реєстр, Історико-архітектурний опорний план. А також на прикладі  впроваджених геоінформаційних систем для інших громад Володимир Подобівський розповів про додаткові можливості та ресурси для наповнення ГІС.

Участь у заході взяли громади Тернопільської та Чернівецької областей, оскільки геоінформаційна система здобула там широкий інтерес. Також близько 30 громад приєдналися до події у форматі онлайн-трансляції. 


Дякуємо Чортківській громаді за довіру та співпрацю із компанією “МагнетікВан Муніципальні Технології”, а також всім учасникам та організаторам заходу за проявлений інтерес до геоінформаційної системи,  актуальні та змістовні питання й активну громадську позицію. 

При виникненні запитань щодо впровадження геоінформаційної системи для Вашого населеного пункту, просимо звертатися за тел.:  +38 094 974 92 13,  e-mail: contact@magneticonemt.com

Comments are closed.
Коротка інформація

[contact-form-7 id=”10714″ title=”Форма партнерства”]

 

×