Презентація геоінформаційної системи Байковецької територіальної громади

Презентація геоінформаційної системи

6 липня 2021 року ТОВ«МагнетікВан Муніципальні Технології» провела виїзну презентацію Геоінформаційної системи Байковецької територіальної громади.


Байковецька сільська рада першою з громад Тернопільщини приєдналася до Геопорталу містобудівного кадастру Тернопільської області, який почав працювати з 2018 року.  У квітні цього року між Байковецькою сільською радою і ТОВ «МагнетікВан Муніципальні Технології» було підписано меморандум про співпрацю у напрямку створення  модулів геоінфомаційної системи, а саме: містобудівного та земельного  кадастру, адресного реєстру, інвестиційного потенціалу громади, туристичних об’єктів, реєстру комунального майна.

Захід розпочав заступник сільського голови Пулька Віктор Володимирович, який привітав усіх учасників презентації та  наголосив на важливості технологічних рішень у процесах розвитку громад.

З темою доповіді «Цифрова трансформація громади, цифровий лідер громади» виступив директор КП “Тернопільський інформаційно-аналітичний центр” Терещенко Олександр Сергійович, котрий розповів про цілі, завдання та  впроваджені проекти Міністерства цифрової трансформації, таких як єдиний портал державних послуг «Дія», «Дія. Бізнес», «Дія. Цифрова освіта», «Є-малятко»,  впровадження електронного паспорта, який  прирівняний до фізичного аналога та введення в дію електронних лікарняних.

Безпосередньо презентацію геоінформаційної системи Байковецької територіальної громади провів виконавчий директор ТОВ “МагнетікВан Муніципальні технології” Подобівський Володимир. Презентовані інструменти (містобудівний кадастр, земельний кадастр, адресний реєстр) направлені на автоматизацію діяльності працівників відділу архітектури та містобудування, а також відділу земельних відносин. Зокрема, ці модулі геоінформаційної системи дозволяють  максимально оперативно здійснювати управління територією громади, проводити моніторинг земельних ресурсів громади, терміну дії оренди, судових справ тощо. Для жителів та підприємців громади корисним також буде відображення усіх наявних генеральних планів населених пунктів громади, адрес домогосподарств із можливістю оперативного аналізу інформації та доступним інтерфейсом.

Володимир Подобівський підбив підсумки презентації та надав відповіді на запитання учасників наради.

Участь у презентації взяли низка громад Тернопільської області. Також подія транслювалася онлайн.


Дякуємо Байковецькій територіальній громаді за довіру та співпрацю із компанією “МагнетікВан Муніципальні Технології”, а також всім учасникам та організаторам заходу за проявлений інтерес до геоінформаційної системи,  актуальні та змістовні питання й активну громадську позицію.

При виникненні запитань щодо впровадження геоінформаційної системи для Вашого населеного пункту, просимо звертатися за тел.:  +38 094 974 92 13,  e-mail: contact@magneticonemt.com

Comments are closed.
Коротка інформація

[contact-form-7 id=”10714″ title=”Форма партнерства”]

 

×