Вебінар “Геоінформаційна система як дієвий інструмент управління активами громади”

ТОВ “МагнетікВан Муніципальні Технології” спільно з Асоціацією малих міст України провели вебінар на тему: “Геоінформаційна система як дієвий інструмент управління активами громади”. Активну участь у вебінарі взяли близько 100 громад.

На початку онлайн-зустрічі з привітальним словом виступила Саулінак Христина – керівник Асоціації малих міст України. 

Першою на вебінарі було висвітлено тему: “Нормативно-правова основа впровадження геоінформаційної системи територіальної громади” за участю Криштоп Тетяни – заступника директора ТОВ “УКРНДПІЦИВІЛЬБУД”. У ході виступу було розглянуто Закон України “Про національну інфраструктуру геопросторових даних”, Постанову Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №559 “Про містобудівний кадастр”, Закон України “Про врегулювання містобудівної діяльності” та ряд інших важливих нормативно-правових документів, які регламентують впровадження геоінформаційної системи.

З доповіддю на тему: “Ефективне управління містобудівною діяльністю за допомогою геоінформаційної системи” виступив Рибачок Сергій – керівник ПП “ФІШЕР-АРХІТЕКТОРИ ТА ІНЖЕНЕРИ”. Спікер розповів про практичні аспекти та можливості застосування геоінформаційної системи: інвентаризацію ресурсів громади та оперативне управління активами громади.

Наступним блоком вебінару стала доповідь виконавчого директора ТОВ “МагнетікВан Муніципальні Технології” Володимира Подобівського на тему: “Геоінформаційна система  управління земельним банком громади. Можливості і функціонал”. Спікер презентував на прикладі впроваджених продуктів – Геопорталу містобудівного кадастру Тернопільської міської територіальної громади та Геоінформаційної системи містобудівного кадастру Тернопільської області, яким чином геоінформаційна система допомагає у розв’язанні земельних питань, у повсякденній роботі землевпорядника, візуалізує повний земельний банк громади та інші актуальні питання.

Наприкінці вебінару було надано відповіді на запитання учасників щодо кроків впровадження геоінформаційної системи, матеріально-технічної бази, цінової політики  та підбито підсумки вебінару.

Дякуємо всім учасникам вебінару за проявлений інтерес до геоінформаційної системи, цікаві питання та активну громадську роботу. 

Детальніша інформація про геоінформаційні системи розміщена на нашому сайті: https://magneticonemt.com

При виникненні запитань щодо впровадження геоінформаційної системи для Вашого населеного пункту, просимо звертатися за тел.:  +38 094 974 92 13, e-mail: contact@magneticonemt.com

Comments are closed.
Коротка інформація

[contact-form-7 id=”10714″ title=”Форма партнерства”]

 

×