Вебінар “Геоінформаційна система як дієвий інструмент управління інженерною інфраструктурою громади”

23.06.2021 ТОВ “МагнетікВан Муніципальні Технології” спільно з партнером ТОВ “Технічно-стандартизаційний інститут” провели вебінар на тему: “Геоінформаційна система як дієвий інструмент управління інженерною інфраструктурою громади”.

На заході були присутніми близько 50 учасників. 

Спікери презентували рішення для розв’язання найбільш нагальних проблем управління інженерною інфраструктурою територіальної громади.

Темою першої доповіді була: “Проблематика розвитку інженерної інфраструктури в громадах. Технічні, екологічні та нормативні аспекти”, яку представив Шаманський Сергій, головний науковий співробітник, доктор технічних наук Національного авіаційного університету, ДП «УКРНДПІЦИВІЛЬБУД». Спікер звернув особливу увагу на важливість проблематики інженерних мереж водопостачання і каналізування та необхідність їх розвитку відповідно до нормативних документів. 


З доповіддю на тему: “Оптимізація роботи систем водопостачання завдяки впровадженню геоінформаційних технологій” виступив Орловський Костянтин, керівник та засновник ТОВ “Технічно-стандартизаційний інститут”. Було презентовано сучасну автоматизовану систему, яка тільки починає реалізовуватись в Україні і має на меті задоволення технічних потреб та потреб у питній воді  клієнтів-водоспоживачів. Спікер обґрунтував, чому геоінформаційна система дозволить отримати оперативний доступ до інформації про інженерні мережі, забезпечить автоматизацію роботи диспетчерських служб, зробить інтерактивними детальні технічні паспорти оглядових колодязів, прогнозуватиме напрямки розвитку інженерної інфраструктури та сприятиме розв’язанню інших важливих питань.

Завершальним блоком вебінару була презентація можливостей геоінформаційної системи в управлінні інженерною інфраструктурою громади. Подобівський Володимир, виконавчий директор компанії “МагнетікВан Муніципальні Технології”, продемонстрував геоінформаційну систему інженерних мереж на конкретному прикладі та надав вичерпні відповіді на запитання учасників. 


Дякуємо всім учасникам вебінару за проявлений інтерес до геоінформаційної системи, актуальні та змістовні питання та активну громадську позицію. 

Детальніша інформація про геоінформаційні системи розміщена на нашому сайті:

https://magneticonemt.com

При виникненні запитань щодо впровадження геоінформаційної системи для Вашого населеного пункту, просимо звертатися за тел.:  +38 094 974 92 13,  e-mail: contact@magneticonemt.com

Comments are closed.
Коротка інформація

[contact-form-7 id=”10714″ title=”Форма партнерства”]

 

×