Презентація ГІС територіальної громади на семінарі у Миколаєві

Презентація Миколаїв 26.06.2020

26 червня 2020 року компанія MagneticOne Municipal Technologies взяла участь у семінарі “Створення дієвих стратегій розвитку ОТГ та міст України”, який відбувся у приміщенні Миколаївської ОДА. У зв’язку карантинними обмеженнями представники Компанії презентували своє рішення – Геоінформаційну систему територіальної громади  – в режимі онлайн дистанційно.

Мета проведення такого семінару – донести слухачам цілісне уявлення про стратегії розвитку міст та ОТГ та продемонструвати сучасні технологічні рішення, які є незамінними помічниками у керуванні територією.

Геоінформаційна система територіальної громади є саме таким багатофункціональним ресурсом.  Це інноваційна розробка спеціалістів у галузі картографії, головне завдання якої – забезпечення цілеспрямованого та комфортного управління земельними ресурсами. Завдяки гнучкій базі даних геоінформаційна система (ГІС) є найефективнішим способом впорядкування великої кількості землевпорядної та кадастрової інформації й може замінити більше десятка паперових карт.

Дякуємо організаторам за запрошення та технічну організацію презентації. Розраховуємо на плідну співпрацю з представниками територіальних громад Миколаївської області.

Презентація Миколаїв 26.06.2020
Comments are closed.
Коротка інформація

[contact-form-7 id=”10714″ title=”Форма партнерства”]

 

×